tisdag 19 juli 2011

Kattungarna 5 månader + 2 dagar!

Grattis Linda, Kappi, Nalle, LiLo o Missan!
Det blev inget blogg-grattis i måndags - ruskig tandvärk o ångestfyllt tandläkarbesök kom ivägen. Och sånt är något av det värsta jag vet, så då ligger hela livet nere för räkning. Fortfarande är livet lågt o jag tror att det är någon infektion som kroppen kämpar ut fortfarande. Massor av olika smärtstillande cocktails har slunkit ner sen i lördags. Tandläkarens tips: 2 Alvedon och 1 Ipren, är riktigt hyfsat faktiskt.
Nåväl. Livet ligger framför och alla de små kissarna mår bra och fick god mat o många pussar i måndags. Present fick de i förskott i förra veckan: en ljuvlig grön supermjuk o tjock flilt. Kappi har abbonerat på den från första stund. Det är en riktig "mamma-filt", en sån som alla katter ÄÄÄÄÄÄLSKAR, dvs de står o trampar o trampar och spinner för full hals med slutna ögon. Det gör Kappi o Linda. Och en gång såg jag Bus smyga sig till soffan o Filten ....  och han trampade o trampade o spann en låååång stund ... innan nån av de små kom och störde och gjorde anspråk på sin present!
Speciellt grattis till LiLo o hennes matte Mia, som har en sån riktig gosebild på sin blogg! Titta på den!

Kappi och Linda på sin nya filt

Nalle, som kommer på visit nästan varje dag och får leka med sina syskon
Stor-vägning i måndags! Alla utom Bus (för vågen går bara till 5 kg ... ) har blivit invägda. 
Och OJ vad de växer!  Kappi har hunnit ikapp Nalle. Och båda ligger nu över 3 kg!!! Nalle 3030g och Kappi 3005g. Kappi är bred med Dumbo-öron och lååång svans ... Nalle är kompakt men slank och hans päls börjar bli riktigt tjock. Linda växer oxo och väger nu 2660g. Hennes päls blir bara tjockare o tätare och svansen är som en tät flaskborste! Riktiga gosedjur alla tre!!!
MammaMia ser oxo ut att trivas, för hon ligger en bra bit över sin tidigare vikt och väger nu 4300g. Inte illa för att vara katt-tjej. Och tom Biggis, katten med det långa håret har gått upp i vikt! 3800g!
Stor och stolt mammaMia som övervakar allt och alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar