tisdag 26 januari 2021

Fototajm

 Det blev till att damma av finkameran.

Stor händelse. Bäbislådan övergiven av 3-veckorsbäbisarna på K. Försten över kanten var Krusmynta! Hej o hå och så ner på golvet. Och de andra tre bara stor o glodde ... vad var det som hände? Var tog hon vägen? Kanske finns nåt mer i världen än vår randiga dyna o de där bollarna matte slängde till oss, och kanterna som låter så mycket när vi krafsar på dem ...

Ja matte är ju klok. Och förstod. Nu är det dax. Hämta trasmatta och sax för att klippa upp bäbislådan! Klart! Och ut strömmade alla fyra hur enkelt som helst. Som de hade varit där hela tiden. Lite pipande i hörnen när de kom lite långt bort ... och matte gjorde genast i ordning första toalådan med PeeWee-pellets. Jaa till o med den var spännande och Lilla Kerstin försökte sig på att krafsa lite ... men förstod inte riktigt varför hon krafsade ... så hon klättrade ut igen.

Ja så det blev bilder i dag!

Varsågod!

Stenkatten's Krusmynta







Stenkatten's Karlsson





Stenkatten's Lilla Kerstin





Stenkatten's Kajsa
Ville absolut inte sitta fint utan rusade omkring hela tiden







Nu ska matte smörja in liniment på alla kända och nyupptäckta muskler efter en mödosam kattungefotograferingseftermiddag och fundera över nästa utmaning ... Brummelisas 5 bäbisar. 
Fast de ligger snällt i bäbislåda fortfarande
....................................................................................................................

2 kommentarer: