onsdag 27 juli 2016

Mitt-i-veckan-bilder

Det har varit en varm och tuff vecka för både matte och alla kissarna både små och stora. Värmebacillen slog till och drabbade en efter en! Illamående, kräks, liiiiiite dålig i magen, avstår frivilligt från ett mål mat .... och sen var det över. Men när det är 11 kissar som ska gå igenom detta en efter en så tar det sin lilla tid och matte får tänka efter så att den som står i tur att må dåligt inte får sätta i gång att äta för tidigt, för snabbt eller för mycket. Till o med Bus och Kappi, som ALDRIG haft kräk- eller magsjuka drabbades! SUCK, säger en härjad svettig matte. Friskast har lilla Mini/Celeste varit! Hade bara inte lust att äta vid ETT mattillfälle. Just NU i skrivandets stund mår ALLA BRA (nu tog blogMadame i trä under sitt skrivbord).

Så blev ju blogMadame lite orolig över viktutvecklingen senaste veckan .... inte ätit så bra som vanligt, magbaciller .... oj oj oj ..... Men nääää de har trots dessa härjningar gått upp lysande i vikt i alla fall. Matte skulle ju önska ännu mer förståss men ska nog vara helt nöjd med uppgångar på mellan 115 och 160 gram på en vecka!

Nu blir det lite blandade bilder från veckan! Vem som är vem vet ju du som känner igen din blivande kisse säkert. Bara en och en halv vecka tills de första lämnar boet för nya öden och äventyr i livet i sin nya väntande familj!

Först ut är Chester som lääääääääängtar såååååååååå efter sin nya familj ....





















...............................................................................................................

1 kommentar:

  1. Vilka underbara bilder!!
    Och 'blåbären'...wow...
    B&B&L

    SvaraRadera