söndag 17 april 2016

blogMadame på visit

blogMadame visiterade två rara damer i förra veckan på en o samma dag!

Först frukost hos Mrs E. Med hemkokt marmelad på röda vinbär, hallon och apelsin och så alla hennes söta kissar förståss. Där bor för övrigt mammaMias älskade Nicko också så det blev en stund extragos med honom eftersom han snart ska bli pappa igen. Och så hade ju Mrs E två egna blivande mammor som rultade omkring bland blommor o gräs o klättrade omkring lite här o där o såg ut att må väldigt bra.

Sen gick färden tillsammans lite söderut till Mrs J som bjöd på härlig lunch med dessert, dajmtårta!!! och ännu flera goa kissar och så Peggy! Peggy är en alldeles ljuvlig liten tax som tog med oss ut på promenad längs Kungsbackaån och en slingrande väg mellan de små husen tillbaka.

Tack så mycket för en underbar dag i Mölnlycke och i Kungsbacka!

Nu blir det bilder!

MÖLNLYCKE

























KUNGSBACKA














 

 



En sån underbar dag!
..................................................................................................

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder Lena, du är suverän med kameran och tack själv för en trevlig eftermiddag tillsammans. Jag har allt kvar ett par bitar av chokladen, som jag tror, var den godaste jag ätit - syndigt god!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Visst är det kul m bilder! O tack för smakbiten som slank ner i väskan ... den slank ner i magen redan på kvällen! Mums!

      Radera