tisdag 27 november 2012

BlogMadame tar sig i kragen ...

BlogMadame har legat av sig i bloggen! Hur kan detta vara möjligt??? Arbetet ... hjärnutmattning ... demens ... skriv- o fotokramp ... depression ...  JAAAA ALLTIHOP och så är min egen lilla underbara MIA BORTREST!!!! HUUUUU vad vi saknar henne!!! Ja, Mia är på kärleksutflykt i Småland! Och jaaaaa vad hon var på bettet när vi åkte iväg hon o matte. MEN INTE INTE INTE hade Mia lust med sånt tjafs när hon träffade sin tilltänkta kärlek inte. Näääääää då! Men rummet är stort med finfin utsikt, god mat och en stilig herre i närheten .... så nu har Mia varit bortrest i 12 dagar och börjar tina upp o bli kärvänlig mot sin ... NYA MATTE !!!
Ack!
Trots att vi alla saknar den bestämda damen så ska vi försöka stå ut lite till och hålla alla tummar för att det ska kunna bli små kissekattbäbisar så småningom.
.....................................
Och så kommer nästa utmaning: ska - ska inte, ska - ska inte, ska - ska inte ......  
Ska blogMadame satsa på Adventskalenderblogg i år oxo????? För dig som inte minns, så skulle det betyda en blogg om dagen hela advent med lite bilder o galen text om allt möjligt som vanligt, fast EN OM DAN hela december ... Ska - ska inte, ska - ska inte, ska - ska ....
Smakprov från förra året:
13 december: Lucia med mammaMia

22 december:


... kom ju riktigt in i julstämning ....
... det kanske ska bli kalender i alla fall ... 


1 kommentar:

  1. JAAAAA, absolut :) Var ju hur trevligt och bra som helst förra året så det ser jag framemot.
    (skrev igår men det kom aldrig fram här)
    Kramizar Lotta

    SvaraRadera