torsdag 25 januari 2018

Bettys bäbisar en vecka!

Jaaa ...årets första blogginlägg .... det är ju så man inte känner igen sig själv ens ... Hur kan det bli så eftersatt? Fast du som använder andra sociala media har ju ändå kunnat följa de "stora" Brummelisa-bäbisarna hela tiden både på film och bilder. De fyller för övrigt 6 veckor i dag! Kanske blir det någon bild på dem i dag eller en dag ... Det är ju redan halvtid för dem ... oj oj oj så fort det går ...

Och så blev det Betty-bäbisar! Jobbigt var det för Betty, men hon kämpade hårt hela natten och nu har hon två jättesöta underbart ljuvliga små lila pojkar! Filur och Ferdinand. En vecka gamla i går.

Ferdinand är en mycket speciell britt. En alldeles unik britt. Ferdinand har ingen svans. Jooo en liiiiten "knorr" med en sån söt tofs på änden. Tänk att det kan bli så. Men Ferdinand är inte ledsen för det. Han hänger med brorsan och äter o växer och ääääälskar redan att gosa med matte. Jaaa han gosar med hela kroppen och stryker sig med nosen och spinner för fullt .. precis som Filur oxo gör.
Det var trångt i Bettys mage ... och lille Ferdinand hade det nog inte lätt där inne, sisten ut o allting, så bakbenen blev lite hoptryckta och dem jobbar vi med lite försiktigt varje dag med lite massage. Och vi ser redan små förbättringar. Och Ferdinand har inga problem att ta sig fram till mjölkbaren eller till matte och det är bra tryck i bakfötterna. Så vi tränar på!

Filur är en pigg och stor filur med underbar päls precis som sin brorsa. Ligger alltid tillsammans med Ferdinand och kramar om varann när mamma Betty är på utflykt o vilar upp sig emellanåt.

Jaaaa Betty har mycket att stå i minsann. Hon betraktar nämligen ALLA bäbisarna som sina ... och det är inte ovanligt att hitta henne öppna sin mjölkbar för alla Brummelisas stora bäbisar ... Vad säger Brummelisa om det? Inget! Hon är så nöjd att ha fått en nanny till de små hungriga vildarna. Diva!

Stenkatten's Filur




Stenkatten's Ferdinand





2 kommentarer:

  1. Kan man köpa en kattunge? Och vad är set för pris på dom?

    SvaraRadera
  2. Alla kattungarna tingade. Pris februari 2018, 8500kr

    SvaraRadera